Excel-kurssi peruskäyttäjille – Uusi verkkokurssi avattu!

Excelkoulun Excel Perustaidot-verkkokurssi on tarkoitettu kaikille Microsoft Excelin käyttäjille. Kurssi on kerännyt jo 250 tyytyväistä käyttäjää.

Kurssi sopii loistavasti niin vasta-alkajille kuin Excelin kanssa jo työskennelleille. Jos haet nopeinta tapaa oppia käyttämään Exceliä ja työskennellä sillä tehokkaammin, tervetuloa mukaan! Kurssin jälkeen osaat käyttää Excelin tärkeimpiä perusominaisuuksia kuten:

 • Työkirjojen hallinta
 • 10 käytetyintä funktioita
 • Autofill & nopeamman datan syötön
 • Dataformaatit
 • Laskentataulukon visuaalisen muotoilun
 • Kaikki tärkeimmät pikanäppäinkomennot

Edulliseen 38,44 € (31,00 € + alv) hintaan saat kurssin käyttöön loppuelämäksesi. Voit siis aina palata oppien pariin, jos taidot pääsevät ruostumaan. Ja jos et syystä tai toisesta ole tyytyväinen kurssiin on sinulla 30 päivää aikaa saada rahasi takaisin.

button

Kurssin järjestäjä:
Excelkoulu

5 Kommentit

 1. Hei, olen unohtanut miten määrittelen vakiolla kertomisen luvuilla ja vakiolla jakamisen luvuille. Voitteko kertoa mitä merkkiä käytetään solun numeron edessä?

 2. Ei mm. kerrota, selvitetäänkö suoran ja suhteellisen soluviittauksen muotoilu ja käyttö. Kun sivutilaa on, voi kurssista kertoa enemmänkn/yksityiskohtaisemmin. Näillä eväilla ei makseta 19€.

 3. Mistä löytyvät ohjeet excelin kaavioiden luomiseen. Erityisesti halusiain tietää, miten tehdään kaavio, jossa on kaksi y-akselia. Aikaisemmassa versiossa oli kohta, jossa oli mahdollista lisätä toinen y-akseli. Nykyisestä versiosta en löydä sellaista nappulaa.

  En lödä myöskään mistään excel-ohjekirjaa, luulisi sen olevan jossakin netissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*